PRIJAVE ZA
GARDEN CITY BUSINESS RUN

GARDEN CITY BUSINESS RUN

Konjic će 30. Juna 2023. godine sa početkom u 18:30h u sklopu međunarodnog festivala Konjic Summer Fest ugostit učesnike prve hercegovačke poslovne utrke pod nazivom GARDEN CITY BUSINESS RUN. Utrka na 5 kilometara je namijenjene isključivo poslovnoj zajednici.

Okupite tim kolega iz BiH i/ili regije i doživite čari Konjica na jedan poseban način…

Dužina staze je 5 km i prolazi kroz najljepše dijelove grada Konjic uz modru Neretvu. Staza je savršeno prilagođena kako manje aktivnim uposlenicima da naprave prve trkačke korake, tako i naprednijim trkačima koji su odlučni da obore vlastite rekorde i pokažu kako se brane boje kompanije.

Nakon utrke očekuje nas najbolje poslovno druženje na solističkim koncertu kao i drugim aktivnostima u sklopu Konjic Summer Fest -a.

Neka i vas zarazi sportska groznica i pozitivna energija te ne propustite idealnu priliku za druženje i umrežavanje sa svojim kolegama izvan kancelarije.

Vidimo se u Konjicu 😍

Startni paketi;
Pojedinačna – 45,00 KM (minimalno 3 uposlenika)
Top 10 – 400,00 KM
Top 25 – 1000,00 KM
Top 40 – 1600,00 KM

Startni paketi sadrže;
Startne brojeve s čipom, unikatne medalje, Dry-skin brendiran dres za za sve učenike, osvježenje za vrijeme i nakon utrke, pokloni sponzora,, propusnice za solistički koncert nakon utrke.

Napomena: Garden City Business run utrka na 5 kilometara je namijenjen isključivo zaposlenicima kompanija.

Kako se prijaviti?

Kao prvo svaka kompanija treba imenovati svog Kapitena ekipe, koji će preuzeti prijavu za cjelokupni trkački tim kompanije (kojeg čine minimalno tri zaposlenika) i biti kontaktna osoba za komunikaciju s organizatorom.

1. korak – u kućice u nastavku unesi podatke o Kapitenu ekipe i kompaniji koju predstavlja

2. korak – po primitku informacija o kompaniji, Kapiten će primiti mail s excel datotekom u koju je potrebno unijeti članove tima kompanije (ime, prezime, godina rođenja, veličinu dresa)

3. korak – ispunjenu datoteku Kapiten ekipe šalje na businessrun@pace.ba na osnovu koje će primiti potvrdu o primitku i računu

4. korak – prijava je zaprimljena nakon izvršene uplate po zaprimljenoj ponudi/računu

Dodatno;
Sve kompanije koje žele da u sklopu Festivala Konjic Summer Fest u Hotelu Garden City mogu obezbjediti prostor za promociju svojih brendova/ usluga. Organizacioni odbor će vas kontaktirati za detaljnije informacije.

Vidimo se na startu!

//
Opšte uslove mozete pročitati na linku: Opšti uslovi

KONTAKT

Kolonija broj 3

88400 Konjic

Tel.: +387 61 440 686

Mail.: info@pace.ba

Web: www.pace.ba

© 2023. AK PACE Konjic

Design and Development M/A Marketing