Izbor Muškarca godine 2019

U sarajevskom Narodnom pozorištu u organizaciji Media PR agencije i SNL magazina održan je, sada već tradicionalni, izbor za Muškarca godine 2019.

Podsjetimo se da je naš Mahir Mujić izabran za Muškarca godine 2018, humanista koji je kao maratonac “prodajom kilometara” pomagao onima kojima je to najpotrebnije, a ove godine tu titulu je uručio Gradonačelniku Sarajeva Abdulahu Skaka, koji je nagrađen “za veliki doprinos promociji dobra, pozitivnih procesa i odgovornosti u javnom djelovanju”.

Velika je čast predati titulu muškarca godine čovjeku koji je kroz sportski aktivizam grada Sarajeva uspio da Sarajevu vrati duh olimpizma kroz EYOF i da se zajedno sa ostalim organizatorima pobrine da grad Sarajevo ponovo pokaže da je grad sporta, sporta koji povezuje sve ljude” izjavio je Mahir Mujić.

I za 2019. godinu dodijeljene su u kategorijama: Glumac godine, Izvođač godine, Sportista godine, Humanista godine, Genij godine, Modni brend godine, Ličnost godine, Novinar godine, Menadžer godine, Dizajner godine, Priznanje za životno djelo i Muškarac godine BiH.